OM FLIPLIFEAPPEN

VARFÖR HAR VI STARTAT FLIPLIFEAPPEN?

En alltmer stillasittande och inaktiv befolkning tenderar att bli en av vår tids största hälsofaror. Och trots att försäljningen av wearables, aktivititetsarmband och stegräknare bara ökar så rör vi på oss allt mindre i vardagen. Vad beror det på?

HITTA MOTIVATION TILL RÖRELSE I VARDAGEN!

Fliplife startade med visionen om att bidra till en friskare befolkning. I Fliplifeappen inspirerar vi på ett lustfyllt sätt till en hälsosammare och mer aktiv livsstil. Genom att kombinera digital teknologi, fakta, tävlingsmoment och lifestyle med influenser från spelvärden har vi utvecklat en plattform som triggar användaren till att röra på sig mer. Vi har identifierat tio stycken" triggerfaktorer" som hjälper till att hitta den inre motivationen och därmed uppnå en förändring över tid.

RÖRELSE RESULTERAR I BELÖNING!

I Fliplifeappen får du en skräddarsydd upplevelse och du deltar utifrån dina egna mål och förutsättningar. Vår ambition är att du ska uppnå en långsiktig livsstilsförändring som leder till en mängd positiva hälsoeffekter - samtidigt som du får möjlighet att ta del av fina belöningar. Kan det bli bättre?